onsdag 5 augusti 2009

Dags att blogga ikapp, 3 augusti

I måndags var jag och Viktor på Gröna Lund med Oliver. Vi hade fint väder, och var på slutet inte de enda som tyckte att Grönan var en bra idé.
Vi åkte allt vi ville åka, och slapp för det mesta köa alldeles för mycket. Jag och Viktor åkte några saker själva, bl.a. Insane, men annars gick dagen helt enligt Olivers önskemål.

Vi gav som sagt Oliver detta i födelsedagspresent, själva upplevelsen. Eftersom att han hade gratis inträde och åkband fick han istället göra allt han ville väl inne. Det blev Spökhuset, sockervadd två ggr, diverse tävlingar, chokladhjul, och valfri mat (kebab). Han är visserligen inte en sån som ber om allt han ser, men man kan absolut säga att han fick allt han pekade på :) Såfort det yttrades något som kunde tas som en önskan, så fick han det. Och så bortskämd förtjänar man att bli emellanåt :)

Precis innan vi gick ut vann Viktor en rosa nalle till mig, som vi döpte till Bollen, och jag önskar att ni alla hade fått se hur otroligt skickligt han vann den på första försöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar